Karen Foller Bisgaard

Jeg er fra 1967 og oprindeligt uddannet cand.merc.dat. Jeg stiftede bekendtskab med Stress Release i 2010 efter at have været sygemeldt med voldsom stress i en længere periode. Jeg kunne ikke slappe af i kroppen, havde angstanfald og svært ved at sove. Med Stress Release fik jeg endelig ro på kroppen og kunne begynde at arbejde med at komme ovenpå igen - også mentalt.

Efterfølgende har jeg med Spinal Release fået løsnet yderligere op for anspændte muskler efter en bækkenløsning og fået rettet op på et skævt haleben efter et grimt fald som teenager. Det har bl.a. føjet nye muligheder til min yoga- og løbetræning.

Det, der særligt tiltaler mig ved Release-terapien, er den blidhed, der anvendes hele vejen igennem forløbet - en release-behandling er ren omsorg for din krop og dit sind.

Min baggrund
Jeg er uddannet Stress Release, Spinal Release og Face Release teraput på Center for Kropsbevidsthed hos Kranio Sakral Terapeut Rikke Anderberg. Dette har jeg suppleret med en uddannelse som Access Bars behandler hos Basic Mind samt anatomi, fysiologi og sygdomslære fra BIOPRAKTIK - Skolen hos Pons. Derudover har jeg tidligere taget en række kurser i healingsmassage hos Kilden.

Senest har jeg uddannet mig til yogalærer og restorativ yogalærer hos Hamsa Yoga Studio for også at kunne tilbyde undervisning i yoga som hjælp til selvhjælp.

Klinikrum


Det Blide Tryk - Allerød Stationsvej 10, 3450 Allerød - tlf.: 30 22 75 28 - www.detblidetryk.dk - CVR: 34408335