Online booking

Book selv en tid direkte i mit online-booking system herunder. Eller kontakt mig på tlf. 30 22 75 28 (bedst mellem 8 og 10), så finder vi i fællesskab en tid, der passer. Læg gerne en besked, hvis jeg ikke svarer - så vender jeg tilbage til dig, så hurtigt som jeg kan.

NB! I disse Corona-tider har jeg sat ekstra tid af til rengøring og udluftning mellem hver kunde. Derfor kan du godt opleve, at det er lidt sværere end normalt at finde en tid, der passer. Er det et problem, er du som altid velkommen til at skrive eller ringe til mig på tlf. 30 22 75 28 og høre, om jeg kan trylle lidt.

Forholdsregler:

  • Har du symptomer på smitte eller har du været sammen med nogen, der er smittet, skal du selvfølgelig ikke komme.
  • Har du brug for at pudse næse efter en cykeltur eller lignende, bedes du gøre det, inden du træder ind af min dør. Der er kundetoilet overfor mit lokale.
  • Du bedes afspritte hænderne, når du kommer ind og generelt røre så lidt som muligt ved omgivelserne.

Bekræftelse
Du får en sms- eller email-bekræftelse, når du har gennemført en bestilling, men den kan af tekniske årsager være lidt forsinket. Har du ikke fået en bekræftelse inden for en ½ time, er din bestilling måske ikke gået igennem. Skriv eller ring til mig på tlf. 30 22 75 28, hvis du er i tvivl.

Akut-tider:
Du kan ikke bestille tid til samme dag via online booking, men du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 30 22 75 28 og høre, om der skulle være en ledig tid.

Sted:
Du finder mig i Allerød Sundhedshus på Allerød Stationsvej 10. Sundhedshuset ligger lige ved Allerød station. Kommer du i bil, må du gerne parkere bag ved bygningen, hvis der er plads. Ellers er der gratis parkering bag stationen (på østsiden) og ved Netto (men her med tidsbegræsning). Der er cykelstativer foran Sundhedshuset og ved stationen.
Jeg er flyttet ind på 1. sal. Når du ankommer til hoveddøren, kan du vælge at tage trappen på højre hånd lige inden for den første skydedør eller gå videre gennem næste skydedør og tage elevatoren (også på højre hånd). Når du kommer ud fra trappeopgangen eller elevatoren, skal du til højre igen, og så ligger mit rum på venstre hånd ved enden af gangen. .

Valg af behandling:
Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Afbestilling
Har du lavet en online bestilling, kan du selv afbestille din tid.
Har du indtastet en gyldig emailadresse ved bestilling via bookingsystemet, har du fået et direkte link til afbestilling i din bekræftelsesmail. Har du ikke modtaget en bekræftelsesmail, kan du afbestille din tid ved at logge dig på via knappen Kundelogin herover (kræver kode, som du bestiller på siden).
Har du bestilt tid på anden vis og vil afbestille, beder jeg om, at du hurtigst muligt kontakter mig pr. sms eller på tlf. 30 22 75 28 - helst senest dagen før.


Det Blide Tryk - Allerød Stationsvej 10, 3450 Allerød - tlf.: 30 22 75 28 - www.detblidetryk.dk - CVR: 34408335