Online booking


Kære alle

Klinikken er midlertidigt lukket pga. Corona-situationen - foreløbig til og med 10. maj.

Det betyder, at når jeg åbner igen, bliver det på min nye adresse: Allerød Sundhedshus, Allerød Stationsvej 10, 3450 Allerød, hvor jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Følg mig evt. på facebook: www.facebook.com/DetBlideTryk og pas godt på jer selv og hinanden så længe.

Kærlig hilsen Karen

Book selv en tid direkte i mit online-booking system herunder. Eller kontakt mig på tlf. 30 22 75 28 (bedst mellem 8 og 10), så finder vi i fællesskab en tid, der passer. Læg gerne en besked, hvis jeg ikke svarer - så vender jeg tilbage til dig, så hurtigt som jeg kan.


Bekræftelse
Du får en sms- eller email-bekræftelse, når du har gennemført en bestilling, men den kan af tekniske årsager være lidt forsinket. Har du ikke fået en bekræftelse inden for en ½ time, er din bestilling måske ikke gået igennem. Skriv eller ring til mig på tlf. 30 22 75 28, hvis du er i tvivl.

Akut-tider:
Du kan ikke bestille tid til samme dag via online booking, men du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 30 22 75 28 og høre, om der skulle være en ledig tid.

Sted:
Du finder mig i klinik Hos Susanne på M D Madsensvej 16, 1. (på gågaden, oven på Matas - opgang om hjørnet ved "Krukkerne").

Valg af behandling:
Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Afbestilling
Har du lavet en online bestilling, kan du selv afbestille din tid.
Har du indtastet en gyldig emailadresse ved bestilling via bookingsystemet, har du fået et direkte link til afbestilling i din bekræftelsesmail. Har du ikke modtaget en bekræftelsesmail, kan du afbestille din tid ved at logge dig på via knappen Kundelogin herover (kræver kode, som du bestiller på siden).
Har du bestilt tid på anden vis og vil afbestille, beder jeg om, at du hurtigst muligt kontakter mig pr. sms eller på tlf. 30 22 75 28 - helst senest dagen før.


Det Blide Tryk - M D Madsensvej 16, 1., 3450 Allerød - tlf.: 30 22 75 28 - www.detblidetryk.dk - CVR: 34408335